Lovebirds on hääpukuja edullisesti myyvä liike!

Olemme uudenlainen hääpukukauppa, jossa puvut ovat ihastuttavia ja laadukkaita sekä mahtavan edullisia. Tarjoamme merkkipukuja jopa alle puoleen hintaan alkuperäisistä hinnoista! Myymme käytettyjä hääpukuja, jotka ovat kuin uutta vastaavassa kunnossa. Liikkeessämme oleviin pukuihin voit tutustua sekä nettisivuillamme että Facebookissa. Huomaathan kuitenkin, että osa puvuista myydään ennen kuin ne ehtivät nettisivuillemme.

Olemme tarkkoja valitessamme pukuja myyntiin, sillä haluamme jokaisen ostajan olevan tyytyväinen ihanaan pukuunsa. Tarkistathan kuitenkin ostajana vielä kauppoja tehdessäsi, että saat mitä haluat, käytetty puku on kuitenkin aina käytetty!

Me Lovebirdsissä haluamme, että hääpukuvalikoimamme on kaupungin edullisin ja monipuolisin sekä aina uudistuva. Emme erikseen varaa sovitusaikoja vaan voit piipahtaa liikkeeseen aukioloaikojamme puitteissa. Etenkin lauantaisin kannattaa kuitenkin varautua hieman jonottamaan.

Pukujen myyjät: Ohjeet myyntiin ja hinnoitteluun löytyvät täältä. Tarjoa meille pukuasi aina ensin sähköpostilla! Sähköpostiin on hyvä laittaa kuva puvusta, sekä kaikki puvusta muistuvat/löytyvät tiedot. Puhelimitse emme näe millaista pukua tarkoitat.

Tervetuloa!