Morsiuspukuliike Lovebirds myy hyvin pidettyjä käytettyjä hääpukuja ja mallistoista poistuneita morsiuspukumalleja mukavaan hintaan. Tarkistamme jokaisen hääpuvun ennen sen myyntiinottoa, joten puvun ostajana voit olla varma puvun laadusta. Pienet virheet tai tahrat, jotka mielestämme ompelimossa saisi uusi ostaja korjattua, eivät kuitenkaan estä puvun myyntiä kauttamme, ne huomioidaan pyyntihinnoissa ja pyydämmekin ostavaa asiakasta myös itse tarkistamaan, että tietää mitä ostaa!

Olemme jakaneet puvut koon mukaisesti gallerioihin, joista voit helposti selata tämän hetken mallistoa. Jokainen puku on yksilönsä, ja siksi sovittaa kannattaa useampaakin pukua. Katso siis gallerioitamme avoimin mielin ja muista, että nyöritettävissä puvuissa koko on säädettävissä helposti jopa kahden kokonumeron verran.

Koko S (32 – 36)

Koko M (38 – 40)

Koko L (42 – 44)

Koko XL (46 – 60)

 

Korjausompelut ja muokkaukset helposti

Meillä asioit kuten perinteisessäkin morsiuspukuliikkeessä, valikoima on kauniisti esillä ja sovittaa voi useampaakin morsiuspukua. Tilavissa sovituskopeissa on mukava sovittaa ja isoista peileistä näkee koko puvun kerralla. Lisäksi saat kauttamme morsiuspukujen korjausompelut ja muokkaukset – sekä tietysti neuvot siihen, miten pukuja voi muokata!

Meillä ei ole ajanvarausta!

Tule sellaisena kuin olet ja silloin kun sinulle sopii. Voit katsella pukuja myös oma-aloitteisesti. Jos liikkeessä on ruuhkaa, voit istahtaa hetkeksi ja odotella vuoroasi. Palvelemme maanataista perjantaihin klo 12-18 ja lauantaisin klo 10-15.

Hääpuku myyntiin meille? Lue ohje tästä.