Morsiuspukuliike Lovebirds myy hyvin pidettyjä, käytettyjä hääpukuja ja mallistoista poistuneita morsiuspukumalleja mukavaan hintaan. Tarkistamme jokaisen hääpuvun ennen sen myyntiinottoa, joten puvun ostajana voit olla varma puvun laadusta. Pienet virheet tai tahrat, jotka puvun ostaja saa mielestämme ompelimossa korjattua, eivät estä puvun myyntiä kauttamme. Virheet ja viat huomioidaan pyyntihinnoissa, ja pyydämmekin asiakasta myös itse tarkistamaan puvun jonka aikoo ostaa.

Olemme jakaneet puvut koon mukaisesti gallerioihin, joista voit helposti selata tämän hetken mallistoa. Jokainen puku on yksilönsä, ja siksi kannattaakin sovittaa useampaa pukua. Katso siis gallerioitamme avoimin mielin! Lähtökohtaisesti pukua voi aina pienentää, yleensä myös suurentaa.  Nyöritettävissä puvuissa koko on säädettävissä helposti jopa kahden kokonumeron verran.

Koko S (32 – 36)

Koko M (38 – 40)

Koko L (42 – 44)

Koko XL (46 – 60)

 

Korjausompelut ja muokkaukset helposti

Meillä asioit kuten perinteisessäkin morsiuspukuliikkeessä: valikoima on kauniisti esillä, ja sovittaa voi useampaakin morsiuspukua. Tilavissa sovituskopeissa on mukava sovittaa, ja isoista peileistä näkee koko puvun kerralla. Saat kauttamme morsiuspukujen korjausompelut ja muokkaukset – sekä tietysti neuvot siihen, miten pukuja voi muokata!

Meillä ei ole ajanvarausta!

Tule sellaisena kuin olet, ja silloin kun sinulle sopii! Voit katsella pukuja myös oma-aloitteisesti. Jos liikkeessä on ruuhkaa, voit tutustua pukuihin itsenäisesti ja valita jo sovitukseen tulevia pukuja. Näin pääset oman vuorosi koittaessa suoraan asiaan! Palvelemme maanantaista perjantaihin klo 12-18 ja lauantaisin klo 10-15.

Hääpuku myyntiin meille? Lue ohje tästä.