Liikeideamme on valtavan yksinkertainen:

Myymme laadukkaita morsiuspukuja edullisesti. Käytettyjä hääpukuja, jotka ovat kuin uutta vastaavassa kunnossa. Mutkattoman helposti ja iloisesti. Tästä tietysti seuraa, että meillä on iloisia myyjiä ja iloisia asiakkaita. Toimimme kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen ja kierrätämme laadukkaita pukuja uusille käyttäjille.

Lovebirds löytyy kampista, osoitteesta Pohjoinen Rautatiekatu 17, eli aivan kauppakeskus Kampin kyljestä. Mukavan kokoisessa liikkeessämme on valtavan laaja määrä upeita morsiuspukuja, joista suurin osa on kerran käytettyjä ja osa liikkeiden mallikappaleita.

Palvelemme sekä morsiuspukua ostavaa morsianta että pukuaan myyvää rouvaa. Otamme hääpukuja myyntitilille liikkeeseemme ja tarkastamme huolella pukujen laadun ennen myyntiin ottamista. Haluamme, että pukujen uudet omistajat voivat olla tyytyväisiä hankintoihinsa, joten toivomme myös asiakkaan itse varmistavan ostoksensa ennen kauppoja.

Asiakkaita palvelevat morsiuspukumyyntiin erikoistuneet myyjät, jotka osaavat suositella, miten pukuja voi muokata juuri omalle vartalolle sopivaksi. Meillä pukuihin voi myös tutustua itsenäisesti ja myyjä auttaa sovituksessa.

Meillä ei ole lainkaan ajanvarauskäytäntöä, vaan voit tulla juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Jos liikkeessä on ruuhkaa, voit joko selata pukuja itsenäisesti tai istahtaa hetkeksi.

Palvelemme maanantaista perjantaihin klo 12-18 ja lauantaisin klo 10-15.

Lue lisää puvun myymisestä kauttamme tästä.

Lue lisää puvun ostamisesta kauttamme tästä.