Aina ei hääbudjetti riitä aivan kaikkeen, mitä morsiamen mieli halajaa. Joskus budjetin rajoittamana morsian joutuu pohtimaan haluaako sormukseensa isomman timantin vai kalliimman hääpuvun. Itse ottaisin mieluummin molemmat – Lovebirdsissä on kyse juuri tästä. Ei tarvitse tehdä kompromissejä budjetin ja toiveiden suhteen, voi haluta upean puvun edullisesti. Joko ostaa unelmien puvun uutena ja myydä sen sitten eteenpäin tai ostaa käytetyn puvun edullisesti.

Lovebirds on ylellisyyttä pienemmällä budjetilla. Ekoteko, joka sopii laatutietoiselle cityvihreälle. Käytetty morsiuspuku on hyvin pidettynä ja pesetettynä uudenveroinen. Uusi on tietysti uusi, mutta hyvin pidettynä ja huolettuna morsiuspuku kestää useammankin käytön. Lovebirdisin tuotevalikoima tulee olemaan loistava, sillä vaatimukset myyntiin ottamiselle ovat tiukat. Puvun tulee olla hyvin pidetty, puhdas ja alle viisi vuotta vanha. Hinnoittelussa otetaan huomioon puvun merkki ja alkuperäinen hinta, sekä tietysti myös mallin ajankohtaisuus ja kiinnostavuus. Pukua ostamaan tulevalle asiakkaalle tulee löytyä puku, joka ei näytä käytetyltä tai vanhanaikaiselta.

Kauniita pukuja edullisesti

Lovebirdsin asiakkaita ovat niin pukujen myyjät kuin myös niiden ostajat. Kun mietit haluaisitko myydä pukusi tarkista ensin puvun kunto. Tuo myyntiin vain sellainen puku, jonka olisit itse valmis ostamaan. Tarkista, että se on uudenveroinen ja puhdas. Olemme täällä sinua varten, joten lähetä meille sähköpostia jos tarvitset neuvoa tai lisätietoa.