Käytetyn puvun myyminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Riittää, kun otat meihin yhteyttä sähköpostilla ja tuot pukusi meille myyntiin. Allekirjoitat sopimuksen, maksat myyntimaksun ja annat meille tilinumerosi – loput hoidamme me. Voit halutessasi antaa meille muutaman kuvan puvusta päälläsi, jolloin voimme esitellä ostajaehdokkaille juuri sinun pukuasi.

Haluamme tehdä käytetyn hääpuvun myymisestä helppoa ja mukavaa

Kun otamme puvun myyntiin meille, veloitamme siitä 1.4.2014 alkaen 30 € kiinteän myyntimaksun. Myydyistä puvuista perimme 25 % myyntiprovision. Myyntiaika on 8 viikkoa. Mikäli puku ei kahdeksan viikon aikana löydä uutta omistajaa, tulee se noutaa pois.

Tarjoamme sinulle seuraavat palvelut:

  • Markkinoimme pukuasi galleriassamme, Facebookissa ja sähköpostilla.
  • Autamme puvun etsijää löytämään hänelle sopivia pukuja, jolloin markkinoimme juuri sinun pukuasi silloin, kun tuleva morsian etsii samantyylistä pukua, jonka olet meille myyntiin antanut.
  • Sovitamme pukuasi kaikille halukkaille ja kerromme, miten sitä voi muokata tai tuunata uudelle omistajalle paremmin sopivaksi.
  • Ammattitaitoinen henkilökuntamme osaa käsitellä morsiuspukuja ja neuvoa vaikeissakin istuvuutta koskevissa kysymyksissä. Pukusi on sovitettavissa liikkeen aukioloaikoina, ja sinun ei tarvitse itse tehdä mitään muuta.

Tarkasta ennen myyntiin tuomista, että pukusi täyttää nämä vaatimukset:

  • Puku on puhdas
  • Puku on ehjä
  • Puku on alle 5 vuotta vanha

Pidätämme itsellämme oikeuden olla ottamatta myyntiin pukuja, jotka eivät mielestämme täytä ostaja-asiakkaidemme laatuvaatimuksia. Merkittömissä ja teetetyissä puvuissa työn laatu määrittelee puvun hinnan. Hinnoitteluun saat apua meiltä! Halutessasi voit tuoda morsiuspuvun meille arvioitavaksi ja pesetettäväksi. Annamme asiakkaillemme pesulahinnoista 30€:n alennuksen.

Myyntiaika, hinnoittelu ja maksut

Puvun myyntimaksu on 1.4.2014 alkaen 30 € ja myyntiaika on 8 viikkoa. Myyntimaksua ei hyvitetä takaisin, se on kiinteä kulu, jolla katetaan markkinointityötä ja liikkeenhoidon kuluja. Myydyistä puvuista perimme 25 % myyntihinnasta välityspalkkiona, josta maksamme arvonlisäveron. Myydyn puvun hinnan tilitämme myyjälle 14 päivän sisällä kaupan syntymisestä.

Jos puku ei mene tuossa ajassa kaupaksi, tulee se noutaa sovittuna aikana pois liikkeestä. Päädyimme tarjoamaan myynnille 8 viikon aikaa, jotta kauppa olisi sujuvaa ja mallisto vaihtuisi tarpeeksi usein. Kun hinnoittelet pukusi oikein, käy kauppa nopeammin ja sujuvammin.

Hyvä hinnoittelumalli

Uusi on uusi ja käytetty on käytetty. Käytetty puku ei voi olla samanhintainen kuin uusi tai vastaavanlainen uusi kaupassa. Muuten kaupat jäävät syntymättä! Käytetyllä puvulla ei voi tehdä voittoa, mutta jos haluaa puvustaan jonkin verran rahaa, kannattaa sen arvo arvioida realistisesti, siksi olemme ottaneet käyttöön maksimihinnoittelutaulukon:

70 % puvun alkuperäisestä hinnasta = Puku on tällä hetkellä valmistajan mallistossa, ja puku on erittäin hyväkuntoinen. Ajankohtaista mallia myös muodikkuudeltaan. Mielellään merkkipuku.

60 % puvun alkuperäisestä hinnasta = Puku on hyväkuntoinen, malliltaan enintään vuoden kaksi sitten mallistosta poistunut. Mielellään merkkipuku.

40-50 % puvun alkuperäisestä hinnasta = Hyväkuntoinen ja puhdas puku, perusmallinen. Ei suurta kysyntää, tai puku on yli 2 vuotta vanhaa mallia.

Hinnan saat määrätä itse taulukon puitteissa, mutta ehdotamme kyllä mielellämme sopivaa hintaa, ja voit halutessasi antaa uudelle omistajalle päälliskauppana alushameen tai hunnun. Meillä voit myös määrittää tinkausvaran, sekä minimihinnan, jonka alle pukua ei voi myydä.

Huomioithan, että käytetyn puvun kohdalla yläraja hinnoittelussa tuntuu kulkevan tuhannessa eurossa, riipumatta puvun alkuperäisestä hinnasta. Nelinumeroisilla hintalapuilla varustetut puvut eivät juurikaan vaihda omistajaa.

Puvun toimitus muualta kuin Helsingistä

Jos haluat pukusi myyntiin meille, mutta asut kauempana, kannattaa sinun ottaa meihin yhteyttä. Hyviä pukuja saa lähettää meille kauempaakin. Jos käytät postin palvelua, huolehdithan että paketti jaetaan meille ovelle asti. Emme nouda lähetyksiä postista. Huomioithan kuitenkin, että keskustelemme mielellämme jokaisen puvun vastaanotosta ennen puvun lähettämistä. Näillä näkymin meille on tarjolla niin paljon käytettyjä hääpukuja, että joudumme ehkä jaksottamaan pukujen vastaanottoa.

 

Kysy lisää sähköpostilla shop@lovebirds.fi