Pääasiallinen tuoteryhmämme ovat morsiuspuvut, joita valikoimissamme on aina runsaasti. Hääpukujen lisäksi meiltä löytyy myös alushameita, kenkiä, huntuja ja vaihtuva valikoima asusteita. Jokainen meillä myynnissä oleva puku on tarkastettu ja huollettu, joten voit olla varma tuotteiden laadusta. Käytetty on kuitenkin käytetty, joten katsothan itsekkin puvun läpi, useissa puvuissa pienet ’viat’ on huomioitu hintapyynnissä.

Voit sovitella haluamasi määrän edullisia hääpukuja ja valita mieleisesi hääpuvun hintaa murehtimatta. Käytettyjä hääpukuja löytyy jokaiseen makuun ja tyyliin, sillä pyrimme pitämään liikkeessä koko ajan kattavaa valikoimaa.

Tilavissa sovituskopeissamme on miellyttävä sovitella, ja neuvot alusvaatteiden valinnasta helman lyhennyksiin sekä ohjeet ompelupalveluihin saat kätevästi samasta paikasta.

Kaikki tällä hetkellä myynnissä olevat käytetyt hääpuvut löydät liikkeestämme siististi rekistä roikkumasta. Hääpuvuissa ei ole toimitusaikaa, vaan ne ovat ostettavissa suoraan tangosta vaikka heti mukaan otettaviksi. Valikoimamme vaihtuu usein, sillä saamme pukuja jatkuvasti.

Lovebirdsin säästövinkit budjettihäihin:

Osta käytetty hääpuku – se on vuokraamista edullisempi vaihtoehto!

Tiesitkö muuten, että hääpuvun vuokraaminen on melko kallista verrattuna käytetyn puvun ostamiseen tai uuden puvun ostamiseen ja edelleenmyymiseen? Kun hääpuvun vuokra on usein lähes 60-70 % puvun myyntihinnasta, saat meiltä ostettua puvun omaksi tuota edullisemmin. Jos oikein hyvä tuuri käy, voit löytää puvun heti omille mitoillesi sopivana!

Toinen tapa säästää: Osta merkkipuku liikkeestä ja voit saada siitä yli puolet takaisin

Toinen hyvä tapa säästää hääpuvussa on ostaa merkkipuku liikkeestä ja myydä se sitten eteenpäin. Jos ostat unelmiesi merkkipuvun liikkeestä, voit myydä sen kauttamme ja saada jopa yli puolet puvun hinnasta takaisin! Laadukkaan puvun ostamisessa on järkeä. Se kestää sekä käytön että pesettämisen, ja sen myyntiarvo on huomattavan hyvä. Bränditietoiset morsiamet ostavat ilolla hyvin pidetyn pukusi, joka on pesetetty puhtaaksi. Suosittelemme myyntiä nopeasti häiden jälkeen, kun puku on vielä ajankohtaista mallia.

Jos siis budjettisyistä olet miettinyt hääpuvun vuokraamista, suosittelemme nyt harkitsemaan tätä edellä kuvaamaamme vaihtoehtoa. Se ei varmastikaan olisi huono vaihtoehto, ottaen huomioon vuokrattavien hääpukujen valikoiman suppeuden ja korkean hinnan.

Meillä hääpuvun osto on helppoa

Meille on helppo tulla. Liikkeemme sijaitsee aivan kauppakeskus Kampin kyljessä, hyvien liikenneyhteyksien päässä, lähellä muita morsiuspukuliikkeitä. Meille sinun ei tarvitse varata aikaa, mutta tästä johtuen otathan huomioon, että voit joutua odottelemaan tovin vuoroasi. Meillä saat tutustua pukuihin myös itsenäisesti. Ainoa huomioonotettava seikka on, että ulkokengät pitää jättää ovelle, etteivät puvut likaannu.

Pukuja ei varata eikä säilytetä liikkeessä, mutta saat meiltä ostettua pukuusi kätevän säilytykseen soveltuvan pukupussin hintaan 20 €. Sopivasti hinnoitellut tuotteet on tarkastettu ennen myyntiin ottamista, pesetetty puhtaiksi ja hinnat on valmiiksi neuvoteltu myyvän osapuolen kanssa. Myymme käytettyjä ja hyvin pidettyjä morsiuspukuja.

Hääpukuliike

Tilavissa sovituskopeissamme on mukavan kookkaat peilit, joista näet puvun kokonaan.